Celine van Ouytsel: Vriend, Leeftijd, Carrière en meer weetjes

Celine van Ouytsel: Vriend, Leeftijd, Carrière en meer weetjes

Celine Van Ouytsel is geboren in Herentals op 10 oktober 1996. Deze voormalige ‘Miss België 2020’ ruilde haar kroontje in voor een bloeiende mediacarrière. De Kempense blondine was o.a. gastvrouw in ‘De Cooke & Verhulst Show’ en voetbaljournaliste voor het Play Sports-programma ‘San Titar’.

In het Play Nostalgie-ochtendblok houdt de sprankelende radiostem de luisteraars op de hoogte over de laatste nieuwtjes op de sociale media. Op Instagram verrast het Antwerpse model haar 234.000 volgers geregeld met verleidelijke fotoshoots.

Maar de influencer is meer dan een mooi plaatje. Deze ‘beauty met brains’ heeft namelijk een masterdiploma Rechten op zak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CELINE (@celinevanouytsel)

Miss België 2020

In september 2015 strandde Celine als tweede eredame bij haar eerste deelname aan ‘Miss Antwerpen’. Het kroontje ging dat jaar naar Lenty Frans, die enkele maanden later ‘Miss België 2016’ werd. Op 15 september 2019 was het wel prijs voor Celine. De avond won de Kempense ‘Miss Antwerpen 2020’.

Dat was niet naar de zin van enkele medekandidates. De misnoegde verliezers beschuldigde Van Ouytsel van bedrog. De kersverse miss was toen namelijk al een populaire influencer met meer dan 60.000 volgers op Instagram. Ter vergelijking: de toenmalige ‘Miss België 2019’ had op dat moment nauwelijks 10.000 volgers.

Ook genoot Celine bekendheid als voormalig gezicht van de Belgische kledingzaak ‘Bobo’. Dat vonden haar concurrentes competitievervalsing. De organisatie van de schoonheidswedstrijd zag er echter geen graten in dat Celine een bekende influencer was.

Opnieuw een Vlaamse Miss

Met het kroontje van ‘Miss Antwerpen 2020’ lag de weg naar ‘Miss België 2020’ open. Op 11 januari 2020 nam Celine het kroontje over van Elena Castro Suarez in het Proximus Theater in De Panne. De toen 23-jarige juriste was de zevende opeenvolgende Vlaamse Miss België én de vijfde Antwerpse Miss België in zes jaar tijd.

Het bh-incident

Daarnaast tekende de Kempense miss voor een ander memorabel weetje. Tijdens het voorstellen van de 32 kandidaten struikelde Van Ouytsel van de showtrap en verloor ze haar bh. Achteraf bleek dat het beruchte stukje textiel niet van haar was. De bh raakte verwikkeld in Celines jurk tijdens een iets te haastige kledingwissel in de coulissen.

Het incident leverde een piek aan zoekopdrachten in Google op. Mensen zochten massaal naar celine van ouytsel naakt en celine van ouytsel nude. Dat is natuurlijk opmerkelijk maar ook niet heel verassend, want het was het gesprek van de dag.

Van pechjaar naar bloeiende mediacarrière

Celine beleefde een pechjaar als miss door de wereldwijde coronapandemie en strenge Belgische coronamaatregelen. Op 31 maart 2021 gaf ze het kroontje door aan de Oost-Vlaamse Kedist Deltour. Toch bleef Van Ouytsel niet bij de pakken zitten. Ze bouwde in een mum van tijd een succesvolle mediacarrière op als televisiepersoonlijkheid, radiostem en influencer.

De carrière van Celine Van Ouytsel

Sinds haar misstitel kleurt Celine geregeld het tv-scherm met deelnames aan verschillende spelprogramma’s. Club Brugge-middenvelder Hans Vanaken speelde haar naar huis in haar eerste aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ (2020).

De ex-‘Miss België’ liet zich twee keer verleiden tot een spelletje ‘Waarheid, durven of doen’ op VTM. Daarnaast bleek ze een verdienstelijke dartsspeler in het eerste seizoen van ‘BV Darts’ (2021). Later stak de Kempense de handen uit de mouwen voor ‘De Vuilste Jobs VIPS’ (2022) en ‘Een Echte Job’ (2024).

Ook in spelprogramma’s als ‘Even goeie vrienden’ (2022) en ‘De Verraders’ (2023) was de goedlachse tv-persoonlijkheid een graag geziene gaste. Gewapend met haar mollenboekje geeft Celine iedereen sinds 2022 het nakijken als mollenjager in ‘Café De Mol’.

Daarnaast had Celine een vaste rubriek in ‘De Cooke & Verhulst Show’ (2021-2022). Haar enthousiasme werd gesmaakt. Gert Verhulst strikte de immer goed geluimde blondine daarna als tafelspringer voor zijn nieuwe talkshow ‘De Tafel van Gert’.

Najaar 2024 zeilt Van Ouytsel mee met o.a. tv-gezicht Kat Kerkhofs en actrice Clara Cleymans in het derde seizoen van ‘Over De Oceaan’.

Celine als voetbaljournaliste

Celine is een fervente voetbalfan. Haar favoriete ploeg is Royal Antwerp FC. De ex-Miss België is dan ook vaak te zien in het Bosuilstadion om te supporteren voor ‘The Great Old’.

Voorjaar 2022 trok Celine voor het Play Sports-programma ‘San Titar’ naar de Belgische voetbalstadions van de Jupiler Pro League om de sfeer op te meten. In deze ludieke vergelijke studie ontbrak een bezoek ‘Den Antwaarp’ uiteraard niet.

Celine als tv-presentatrice

Sinds mei 2023 presenteert Celine samen met Dorien Leyers ‘Kennis van wonen’. Het vastgoedprogramma is te zien op de regionale zenders ATV, TV Limburg en TV Oost.

Celine als radiostem

Sinds augustus 2023 is Celine ook radiostem in de ochtendshow van ‘Play Nostalgie’.  Iedere donderdagochtend spit Van Ouytsel als sidekick van presentator Bart Raes in ‘Celinestagram’ de recente sociale media uit.

Celine als juriste

Celine is een échte ‘beauty met brains’. Ze studeerde van 2014 tot 2019 aan de Universiteit Antwerpen. De Kempense had al een masterdiploma Rechten op zak toen ze aan haar missavontuur begon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CELINE (@celinevanouytsel)

De Vriend van Celine Van Ouytsel

Celine begon in september 2021 een relatie met Andreas Bonne, een tandarts uit Brecht. De twee leerden elkaar eind 2018 kennen op het kerstfeestje van Celine haar tante. De twee raakten bevriend en najaar 2021 sprong de vonk over. In mei 2022 vertelde een overgelukkige Van Ouytsel aan weekblad ‘Dag Allemaal’ dat Andreas de ware was en ze zelfs al samenwoonden.

Enkele maanden later raakte bekend dat Andreas zijn beroemde partner meermaals bedrogen had. In oktober 2022 wees een furieuze Celine haar overspelige vriend de deur. Toch blijft Andreas de man van haar leven. In april 2024 verklapte Van Ouytsel dat ze sinds kort weer samen is met de tandarts.

Recente post

Don't Miss

Jeroen Meus Carriere, Getrouwd, Vermogen en meer weetjes

Jeroen Meus: Carriere, Getrouwd, Vermogen en meer weetjes

Als je van koken houdt, moet je Jeroen Meus kennen.
Aaron Blommaert Vriendin, Leeftijd, Carrière en meer feiten

Aaron Blommaert: Vriendin, Leeftijd, Carrière en meer feiten

Aaron Blommaert is geboren in Aalst op 7 augustus 2002.