Frederik Laeremans: Vermogen, Vriendin, Carrière en meer weetjes

Frederik Laeremans Vermogen, Vriendin, Carrière en meer weetjes

Laeremans is een Belgisch ondernemer, hij werd bekend door het tv-programma The Sky is The Limit. Frederik was bedrijfsleider van de succesvolle onderneming Superbeton, die door zijn grootvader in 1954 werd opgericht in het Belgische Aarschot. In 2021 richtte hij het bedrijf Intrajoint op, dit deed hij samen met Jan Verhoeven en Marc Boon. Naast Intrajoint is hij ook de eigenaar van het softwarebedrijf CHOC 360.

Vroeger had hij een passie voor motorcross en quadrijden, daarnaast was hij altijd met muziek bezig. Laeremans geeft toe dat hij gevoelig is voor impulsaankopen, hij heeft een zwak voor schoenen. Hij geeft ook graag cadeaus aan de mensen van wie hij houdt, en geniet van voedsel en drinken. Als Frederik op vakantie is, probeert hij zichzelf een digitale detox op te leggen, waarbij hij afstand neemt van digitale communicatie.

Laeremans kreeg in het verleden te maken met teelbalkanker, maar gelukkig is hij genezen.

Wil je alles weten over Frederik Laeremans? Wij hebben een overzicht gemaakt van zijn carrière, vermogen en privéleven. Je leest wie hij is en wat hij bezit, bovendien bespreken we opvallende weetjes. Je leert Laeremans van a tot z kennen.

Wat is het vermogen van Frederik Laeremans?

Volgens de website De Rijkste Belgen heeft Laeremans een vermogen van ongeveer € 15 miljoen. Een deel van dit vermogen zit in zijn bedrijven Intrajoint en CHOC 360. In het verleden investeerde hij zijn geld in motorcross, quadrijden en muziek.

De carrière van Laeremans

Frederik volgde van 2000 tot 2006 de opleiding Industrial Engineering aan het Damiaan Instituut in Aarschot. De meeste ervaring en kennis verwierf Laeremans door zijn praktische betrokkenheid bij het familiebedrijf Superbeton.

Leiding Superbeton (2017)

In 2017 nam Frederik de leiding over van zijn vader Geert Laeremans bij het bedrijf Superbeton, dat bekend staat om zijn wegenbouwprojecten. Frederik liet het bedrijf groeien, maar kreeg ook te maken met financiële problemen. In 2022 kwam er een verlies van € 2,3 miljoen aan het licht. Superbeton werd in 2023 verkocht aan Iterum BV. Het bedrijf is nog steeds gevestigd in Aarschot en het personeel kon behouden blijven. Na de overname verliet Frederik het bedrijf.

Deelnemer The Sky is The Limit (2017)

Laeremans nam deel aan het tv-programma The Sky is The Limit. In deze realityserie kijk je mee in het leven van rijke en succesvolle ondernemers in Vlaanderen. Frederik toonde zijn werkzaamheden binnen Superbeton en nam de kijker mee in zijn luxe levensstijl. Daarnaast werd ook zichtbaar welke offers Laeremans moest brengen voor zijn succes.

Co-founder CHOC 360 (2020)

Frederik heeft al zijn spaargeld geïnvesteerd in het bedrijf CHOC 360, dat zich richt op oplossingen voor klantenserviceteams. CHOC 360 levert geavanceerde chatfuncties en AI-mogelijkheden die de meest complexe vragen kunnen afhandelen.

Medeoprichter Intrajoint (2021)

In 2021 richtte Frederik samen met Jan Verhoeven en Marc Boon het bedrijf Intrajoint op. Intrajoint is een samenwerkingsverband van bedrijven die zich specialiseren in circulaire en geïntegreerde infrastructuur- en wegenbouw.

Heeft Laeremans een vrouw en kinderen?

Laeremans is niet getrouwd en heeft geen kinderen. Hij heeft wel een vriendin, maar er is weinig over haar bekend. Frederik kent haar al 16 jaar en wil hun relatie privé houden. In het verleden had Laeremans een relatie met architecte Kissy. Na zes jaar gingen ze in 2020 als vrienden uit elkaar. Hij heeft geen kinderen vanwege faalangst en egoïsme, niet omdat hij teelbalkanker heeft gehad.

Wat heeft Laeremans gedurende zijn leven geleerd?

Een aantal lessen die Frederik leerde gedurende zijn leven:

  • Geld voor je laten werken: hij leerde van zijn ouders dat je geld voor je moet laten werken. Het betekent dat je moet investeren in kansen en niet zomaar elke euro moet uitgeven. Ga verstandig met je geld om en investeer in waardevolle projecten.
  • Langetermijnvisie: focus je op de lange termijn, kies niet voor snelle winsten. Investeer je geld in projecten of bedrijven waarvan je denkt dat ze op lange termijn succesvol zullen zijn. Deze visie past hij ook toe binnen zijn bedrijf Intrajoint.
  • Leer van je fouten: durf fouten te maken, daar leer je van.
  • Werk- en privébalans: zorg dat je werk en privéleven in balans zijn. Focus je niet alleen op werk, gebruik je privéleven om jezelf op te laden. Ondernemen brengt stress met zich mee, wat niet goed is voor je gezondheid. Laat de stress achter je door te genieten van je leven buiten het werk.
  • Succes niet altijd gegarandeerd: volgens Laeremans is succes niet altijd gegarandeerd. Zelfs je best uitgewerkte plannen kunnen mislukken. Stel realistische verwachtingen en houd rekening met mogelijke tegenslagen.

Conclusie

Laeremans is een rasondernemer die zijn vermogen verstandig beheert. Ondanks tegenslagen geeft hij niet op en durft hij risico’s te nemen. Frederik heeft een goed beeld van zichzelf en weet daardoor wat zijn zwakke punten zijn. Hij houdt werk en privé graag gescheiden.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Recente post

Don't Miss

Klaasje Meijer Vriend, Afscheid van K3, Carrière en meer

Klaasje Meijer: Vriend, Afscheid van K3, Carrière en meer

Klaasje Meijer is geboren in Lutjegast op 2 maart 1995.
Een jurk met sneakers dragen

Een jurk met sneakers dragen? We geven je tips voor elke gelegenheid

Een jurk met sneakers is een stijlvolle en comfortabele optie